Varumärken

dude design 
Dude Design är ett nytt svenskt märke som inriktar sig på inredning till barn och tonårsrum. Vi har valt att köpa in deras barnrums kollektion. Deras produkter är lätta att mixa och matcha och du gör snabbt om hela barnrummet!

gaia och ko 
Gaia&KO är ett danskt märke för dig som ställer höga krav på design, kvaliet och Funktionalitet Kläderna är så fantastiskt mjuka, den som inte har känt på deras kvalitet än har missat något. Rekomenderas verkligen!

Hugin och Mugin
Hugin och Mugin är ett danskt märke som gör underbart mjuka kläder med fantastiskt fina färger! Från och med hösten 2009 kommer Hugin&Mugin att öppna franchise butiker. Detta innebär att deras kläder kommer att sluta säljas hos andra butiker. 
Vi kommer inte att få in något mer från dem så passa på att köpa de som finns kvar.

johanna form och design
Johanna Lundqvist är formgivare och illustratör med stor kärlek för papper och mönster. År 2001 startades företaget Johanna Form & Design för att helhjärtat satsa på egen pappersserie och design. Första figuren hette Gabbi och var student vid Östra Real i Stockholm. Detta var starten till Rosa, Saga, Ängel och Mamma o baby grundserie i papper. MiniPeople har den nya babyserien i grafiskt Johanna manér! En serie basplagg i uni för de allra minsta upp till 1 år.

kibokobaby
Kibokobaby är ett nytt svenskt märke som tagit insperation från tidigare generationer. Den här bodysuiten är deras första plagg och vi väntar spänt på vad de ska komma upp med härnäst.

Kalle Kryp
Knän som halkar undan när barnet kämpar för att lära sig och ständigt röda knän hos de barn som har kommit på finessen med att krypa är ett känt fenomen...
Nu finns det en helt ny uppfinnig som hjälper mot detta. Vi är en av de första butikerna som säljer detta unika kryphalkskydd!

moonkids
Moonkids har en stilren och genomtänkt design på barnkläder. Omsorgsfulla materialval och speciella detaljer ger kläderna en skön retrokänsla. Moonkids har inspirerats av 60-70 tals stilen men till hösten -09 kommer kollektionen att utökas med fler influenser.

mysplysch
Mysplysch har Svenskdesignade barnkläder med mjuk och skön passform. Befriade från eldflames och seriehjältar.  Stilren och glad design som passar lika bra på kalaset som hemma i myshörnan.

sobea
Beatrice Sjöberg som själv är mamma är skaparen av Sobea som har blivit en jätesuccé. Färgklada kläder i en helt underbar kvalité! Lek och krypbyxan är till för att hjälpa det lilla barnet att lära sig krypa. Byxan fungerar även för lite äldre barn, knäförstärkningen gör byxan perfekt att ha på dagis eller vid utelek. De stora sköna muddarna gör så att byxan alltid sitter bra och skönt på barnet.


Kalle Kryp – unikt kryphalkskydd  Yes Superbaby – Miracle Scarf i flera färger 
Johanna Form&Design – Fina babykläder  Geggamoja – coola barnkläder med riktigt snygg design Dude design – Inredning till barnrummet  Hugin&Mugin – Färgglada barnkläder  Moonkids – Barnkläder i retrostil  Kibokobaby – Inspiration från tidigare generationer  Gaia&Ko – Dansk design av hög kvalitet  Sobea – Populära och väl genomtänkta barnkläder  MysPlysch – Svenskdesignade barnkläder med mjuk och skön passform  Urban Elk – Dansk design med djuren i fokus